Underground model info

DO YOU DARE TO BE DIFFERENT?

Underground Model -kilpailussa etsitään persoonallisia naisia, joille oma erilainen tyyli on sydämen asia. Kyseessä ei ole kauneuskilpailu perinteisessä mielessä, vaan kilpailun kantavana ideana on ajatus siitä, että olemme kaikki erilaisia persoonia ja ihmisiä, sekä se että oma tyyli saa näkyä.
 

 

Asennetta, energiaa ja rohkeutta

Kilpailun järjestäjänä emme ole kiinnostuneita kilpailijoiden strategisista mitoista, vaan pyrimme etsimään aidosti tyylinsä kantavaa kandidaattia voittajaksi. Kilpailijoiden tyylisuunta on usein Pin Up-, Rock’n Roll-, Punk-, Goottihenkinen, niiden sekoitus tai ei mikään näistä. Tärkeintä on, että tyyli on kilpailijalle oma ja rakas. Kilpailussa pitää tietysti vähän muovautua ja heittäytyäkin. Kisailijoilla on tehtävinä mm. kirjoittaa, valokuvata ja tehdä vlogeja.

Underground model

vuodesta 2014

Kilpailun käynnisti vuonna 2014 vaihtoehtoista muotia tarjoava yritys Underground Store, jonka omistajat Saija Kotiaho-Ruusu ja Pekko Ruusu halusivat nähdä maailmassa persoonallisia mainoskasvoja. Kilpailun voittajasta tuleekin Underground Storen mainoskasvo seuraavalle vuodelle ja kisan pääsponsorina toimii luonnollisesti Underground Store.
 
Edellisen vuoden voittaja ei pääse luovuttamaan kruunua, koska tämän kisan prinsessoilla sitä ei ole. Voittaja saa kyllä voitosta maineen ja kunnian, sekä maallisen mammonan lisäksi jokavuotisen upean UGM voittajan kyltin, jonka maalaa tänäkin vuonna Timo Lindholm Fineline D’signsista. Semifinaaliin on valitaan tänä vuonna 10 naista, joista viisi jatkaa finaaliin yleisöäänestyksellä. Finaali käydään Big Wheels – tapahtumassa. Kilpailuorganisaation promoottoreina toimivat  Veera Vuoristo sekä Jennamiia Jokela, kuvaajana toimii Siiri Salmikangas Shirley`s sweet photos

Seuraa Underground model kilpailua somessa!

Underground model 2021

Oletko sinä underground model 2021?

Haku Underground Modeliin on alkanut – hakuaika 28.3.2021 saakka. Olemme uudistaneet hakuprosessin ja haku tapahtuu tällä sivustolla hakulomakkeen kautta. Hae mukaan nyt!