Underground model 2023 Kilpailija - Dare to be different!

Nimi: Milla
Ikä: 24
Asuinpaikka: Jyväskylä
Harrastukset: musiikki, valokuvaus, maalaaminen, kokkailu, sienestys, käsityöt ja milloin mikäkin
Miksi hain kilpailuun?: Haen kilpailusta ennen kaikkea kokemusta ja siinä sivussa on myös mahtava tavata uusia samanhenkisiä ihmisiä. Kilpailun tuoma näkyvyys on myös plussaa.
Juoru: Tää on nyt juoru tai ihan vaan hauska fakta. Miulla on aina hampaita pestessä iltadisco. Musa soi ja pylly pyörii ja tottakai tulee puhdasta jälkee.

Moikka, oon Milla, kissamamma, oman elämänsä taitelija ja naapuruston noita-akka. Oon suurimman osan elämästäni opiskellut musiikkia, joten siitä on muotoutunut ajan saatossa hyvin iso osa minuu. Viime vuosina on kuitenkin tullut aika laajentaa omaa osaamista ja sen vuoksi valokuvaus ja videohommat on tulleet kuvioihin. Kameran takana olon lisäksi oon alkanut viihtyä hyvin myös kameran edessä, ja sen vuoksi tässä kisassakin ollaan mukana.

Pidän hitaista aamuista, kun mihinkään ei oo kiire, tykkään videopeleistä, kasveista, kirppareilla käymisestä, drag racesta ja rakastan kesää yli kaiken.

Itsensä ilmaisu vaatteiden ja meikkien kautta on vuosikaudet ollut miulle ikään kuin terapiaa. Siinä saa ottaa hetken itselleen ja fiilistellä omaa luovuuttaan ja kädenjälkeään. Näyttävä meikki, eri matskujen, kuten nahan ja pitsin yhdistely ja liehuvat helmat on miun tyylin kulmakiviä. En myöskään näyttäis itseltäni ilman tatuointejani.

IG: millapurrr