Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Underground Model Finland (2180080-8)
www.undergroundmodelfinland.fi

OSOITE

Lukkoilantie 4,
42100 Jämsä

Sähköposti: info@undergroundmodelfinland.fi

REKISTERIN NIMI
Underground Model Finland asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on äänestänyt Underground Model Finlandin kisaäänestyksessä tai tilannut Underground Model Finlandin ja heidän yhteistyökumppaneidensa uutiskirjeen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Underground Model Finlandin asiakasrekisterin ylläpitäminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Underground Model Finlandin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Underground Model Finlandilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Underground Model Finlandin asiakaspalveluun sähköpostitse info@undergroundmodelfinland.fi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Ip-osoite

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Underground Model Finlandin ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Underground Model Finlandin sisäisen järjestelmän käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Underground Model Finlandin salasanasuojatulla palvelimella.