Underground model 2023 Kilpailija - Dare to be different!

Hei kaikki!

Olen Anna Gramm, järvenpääläinen 36-vuotias alternativemalli ja ikuinen gootti. Älä anna värikkään kuvani hämätä, oikeasti olen paljon synkempi. Tai sitten en! 😄

Päivätyöni löytyy arkistosta, ja harrastukseni vähän joka puolelta. Minut voi tavata niin lenkkipolulta, keikoilta, avannosta, showpainiyleisöstä, askartelujen kimpusta, kuin pelikonsolin ääreltäkin.

Olen Underground Modelin voittaja vuodelta 2018, ja lähdin kisaan uudelleen mukaan koska rakastan Allstars-kausia! Kisasta jäi muutenkin kaikin puolin mahtava fiilis: sen äärellä tapaa ihania tyyppejä, saa huikeita muistoja ja kokemuksia, ja joutuu vähän kuin vahingossa kehittämään itseään ja heittäytymään mukaan uuteen jännityksestä huolimatta.

Tänä vuonna isoin haaste on ollut tehdä videoita, ja varsinkin puhua niillä, sillä en ole ikinä pitänyt oman ääneni kuulemisesta. En olisi ilman Underground Modelia varmaan vieläkään tehnyt pitkää videota jossa olen äänessä!

Fun fact: rakastan meemejä ja minulta löytyy sopiva meme lähestulkoon joka tilanteeseen (kunhan saan sen ensin laajasta arkistostani kaivettua).

Ig: @the_anna_gramm